Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Λευκάδα



Τόπος: Λευκάδα, Σύβοτα.

Αυτό το πάσχα υποσχέθηκα στο εαυτό μου να μην βάλω φωτιά στο σπίτι που θα με φιλοξενήσει και το κατάφερα. Γιατί πέρισυ στο παρά πέντε να το κάψω συθέμελα έφτασα.

Επέλεξα την βίλλα αυτή μέσα από το internet και πραγματικά δεν με απογοήτευσε καθόλου το αντίθετο ξεπέρασε τις προσδοκίες μου!
Η τοποθεσία της μαγευτική. Ψηλά σε ένα λόφο που και ο Hilary (καμία σχέση με την Clinton, ο άλλος ο ορειβάτης) θα το ζήλευε.


Η θέα μαγική τόσο ώστε να με καθηλώσει 4 μέρες σε μία chez long δίπλα στην ιδιωτική της πισίνα να αγναντεύω θάλασσα και πράσινο.
Η πλήρως εξοπλισμένη και πολύ καλόγουστη η βίλλα με 2 υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία και 2 μπάνια φαινόταν ότι έγινε με προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών και ουχί κάποιου δήθεν διακοσμητή από την Νέα Υόρκη!


Το μέρος προσφέρετε για την απόλυτη χαλάρωση και αν οργανωθείτε καλά και γεμίσετε το ψυγείο δεν θα έχετε κανένα λόγο να κουνηθείτε από εκεί.

Τι πλήρωσα? 150€ την περίοδο του Πάσχα. Όπερ εστί, αν είστε 4 άτομα ,λιγότερο από 40€ έκαστος. Μη περιμένετε όμως τη τιμή αυτή και τον δεκαπενταύγουστο!

Plus: Η απόλυτη ηρεμία, η απόλυτη θέα & Jacuzzi!

Minus: Ο δρόμος από τα Σύβοτα έως το οίκημα που είναι ολίγον «τραχής» για την καινούργια Mercedes σας.

Info: Τις βίλλες αυτές τις Χριστίνας και του Ανδρέα, ζήτησε να τις ενοικιάσει πέρισυ το καλοκαίρι η madonna. Προς τιμή της Χριστίνας και του Ανδρέα (ουχί της madonna) προτίμισαν να μην ακυρώσουν καμία από τις κρατήσεις τους και να διαθέσουν τα οικίματα στους πελάτες που τα είχαν κρατήσει από καιρό, και να αφήσουν την madonna να ψάχνει μέσα στο λιοπύρι με το sleeping bag στη πλάτη να βρεί άλλο κατάλυμα. (οκ αυτό με το sleeping bag είναι δικό μου, το υπόλοιπο όμως είναι αλήθεια).

2 σχόλια:

  1. Άϊντε και με το δεξί... Καλορίζικο το νέο blog... Να'ναι όμορφα τα ταξίδια σου, οι διαδρομές και όσα αποκομίζεις από το δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωριζόμαστε από κάποιο άλλο blog ή η φαντασία μου τα φταίει;
    Καλοστέριωτο το blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Είμαι όλος αυτιά